Recepty PP na každý den na hubnutí, jednoduché a chutné, s kaloriemi, nabídkou jednoduchých produktů

Recepty PP pomohly mnoha lidem v boji za hubnutí, normalizovaly fungování vnitřních orgánů a také zlepšily stav kůže, vlasů a nehtů.Každý den si mnoho lidí myslí, že je dost těžké jíst, ale postupem času se to změní v životní styl.

Obsah
  1. Základy správné výživy
  2. Jaké jsou prioritní potraviny?
  3. Proteinové palačinky
  4. Tvarohový dezert s ovocem a želatinou
  5. Tvarohové koláče s otrubami a banány
  6. Kefir Jelly
  7. Banánové košíčky
  8. Ředkvička
  9. Salát z červené řepy
  10. Lehký řecký salát
  11. Salát z tuňáka
  12. Zeleninakuřecí polévka
  13. zeleninová polévka s rýží a zelím
  14. mrkvová polévka
  15. bruselská polévkazelí se smetanou
  16. Pohanková polévka
  17. Bulharská polévka
  18. Rajčatová polévka
  19. Chicken Freak Soupadeliek
  20. Dýně pečená s vejcem
  21. Recept na lehce dušené zelí
  22. Kuře pečené szelenina
  23. Kuřecí řízek v hořčičné omáčce
  24. Cuketa se sýrem a rajčaty v peci
  25. Tykevkastrol
  26. Rýže s kuřecím masem a zeleninou
  27. Pollock s dušenou zeleninou
  28. Kuřecí gulášse zeleninou
  29. Dietní pilaf s kuřecím masem
  30. Telecí maso s houbami a bramborami
  31. Pečené cuketys mletým kuřetem
  32. Recepční videaPP na každý den na hubnutí
Základy správné výživy

Nestačí jen jíst zdravé potraviny, je důležité to udělatmoudře.Odborníci na výživu proto vyvinuli několik pravidel:

  • Každé jídlo by mělo být doprovázeno před opitou sklenicí teplé vody (po dobu 1 minuty).To vám umožní „probudit“ žaludek, aby lépe vstřebával živiny a zbavil se zbytečných.
  • Spotřeba nejméně 1,5 litru denně.kapaliny.Avšak sycené a sladké nápoje nejsou zahrnuty nejen v tomto množství, ale je také žádoucí je zcela vyloučit.
  • Obecně se souhlasí s tím, že potraviny s vysokým obsahem kalorií by neměly být konzumovány během diety.To však není úplně pravda: samozřejmě je lepší takové jídlo odmítnout, ale pokud je to „nesnesitelné“, je možné jíst „byak“ do 12:00.
  • Nejezte „hotová jídla“, jako jsou klobásy, klobásy, konzervované potraviny (dokonce zelenina) atd.
  • Je třeba konzumovat jídlo po částech a rozdělit denní dávku na 5-6 jídel.Časový interval mezi jídly by měl být asi 3 hodiny.
  • Hlavní jídla by neměla být pozdější než 3 hodiny před spaním.Výjimkou je kefír a tvaroh, který lze konzumovat hodinu před spaním.
  • Snídaně je klíčem k úspěšnému hubnutí.Je to nejdůležitější a nasycené jídlo, takže jeho přihrávka je krokem zpět od cíle.
  • Nezneužívejte moučné výrobky a sladkosti, je lepší je nahradit bobulemi nebo ovocem.
  • Během večeře funguje oblohaby měla být přesunuta na zeleninu.Většina obilovin, které jsou obvyklé k jídlu, obsahuje velké množství uhlohydrátů, které by se měly konzumovat, pouze pokud se plánuje pohybovat po jídle.
  • Samotný proces vaření není neméně důležitý: přísně zakázáno jíst smažená jídla.Pánev musí být nahrazena dvojitým kotlem nebo troubou.
  • Kupodivu, ale pro hubnutí potřebuje tělo tuky (ne méně než Z0 g).Jsou však zapotřebí „zdravé“ tuky, které jsou bohaté na rybí olej a lněná semena.
  • Zlatým pravidlem na cestě k hubnutí je cvičení.Je třeba si pamatovat jednou provždy, že je nemožné dosáhnout nádherné postavy pouze na úkor výživy (i když hladujete tělo).V dopoledních hodinách musíte udělat jednoduché cvičení (kardio trénink) a také provádět cvičení s plnou váhou 3krát týdně.Navíc by měl každý den existovat určité svalové skupiny, které bych chtěl zlepšit.Například v pondělí na tisk, ve středu - dolní část těla (zadek, nohy), v pátek horní část (paže, záda, hrudník).

Jaké jsou prioritní produkty?

Pro harmonické hubnutí, které nepoškozuje zdraví těla, je nutné do stravy zahrnout:

  1. Bílkoviny (až do 50% z celkového množstvímasy).Proteinové výrobky zahrnují:
  • Mléčné výrobky;
  • vejce;
  • kuře, hovězí maso;
  • luštěniny;
  • ryby (losos, tuňák atd.);
  • játra;
  • ořechy.
  1. Pomalé uhlohydráty (až do 3%):
  • Bobule;
  • proso, cereálie;
  • zelená zelenina;
  • ovoce;
  • houby;
  • greeny;
  • brambory;
  • celozrnný chléb.
  1. Tuky (až do 25%):
  • Olivový olej;
  • ořechy;
  • avokádo;
  • rybí olej;
  • tvrdý sýr.

Také produkty PP, recepty, ze kterých můžete každý den používat na hubnutí, budou produkty, které mají funkce spalování tuků:

  • okurky;
  • bílé zelí;
  • papája;
  • zelený čaj;
  • maliny;
  • grapefruit;
  • Ginger.

Následující produkty by však měly být vyřazeny:

  • Výrobky obsahující mouku;
  • výrobky z cukru;
  • alkohol a sycené nápoje;
  • měkký sýr, včetně roztaveného;
  • slané a sladké občerstvení;
  • Rychlé občerstvení a jídlo v restauracích.

Proteinové palačinky

V hluboké misce těsto hněteme z následujících složek:

  • čtvrtina šálku obilovinovesné vločky;
  • čtvrtina šálku tvarohu;
  • půl lžičky bílkovinného prášku;
  • V vajíčko bílé.

Po důkladném promísení produktů tak, aby nezůstaly žádné hrudky, nalijte těsto po částech do vyhřívané pánve.Pečte palačinky na každé straně, dokud nevznikne nahnědlá kůra.Doporučujeme smažit palačinky v nepřilnavé nádobě, aby se nepřidával olej.Můžete jíst s ořechovou urbec.

Nepřeskočit nejoblíbenější článek v rubrice:Ranní cvičení pro osoby starší 40 let, 50. Tělocvična pro hubnutí, videonávody.

Tvarohový dezert s ovocem a želatinou

Nalijte polévkovou lžíci želatiny s třetí sklenicí mléka a nechte 0 min.Želatinu rozpusťte s mlékem v ohni a ujistěte se, že se hmota nezačne vařit.

Do malé pěny porazit Z00 g tvarohu, 1Z0 g zakysané smetany a 15 g cukru, přidejte želatinu a důkladně promíchejte.Nakrájíme na malé talíře jahody (7 středních plodů), kiwi (3 ks) a třetina ananasu.

Poté musí být produkty vrstveny v tomto pořadí:

  • Jahody;
  • tvaroh;
  • kiwi;
  • tvaroh;
  • ananas;
  • tvaroh.

Pokud existuje mnoho produktů, neměli byste distribuovat vše v jedné vrstvě, je lepší rozdělit je na několik.

Tvarohové koláče s otrubami a banánem

Tento recept bude skvělou snídaní ve stylu pp, kterou lze každý den použít k hubnutí.

Rozdrťte čerstvý banán maltou, přidejte nízkotučný tvarohový sýr (1 G0 g), otrubový prášek (20 g), vaječný bílek a těsto promíchejte do hladka.Nechte bobtnat (asi 20 minut) a pomalu nalijte do hrubé mouky (ne více než Z0 g).

Těsto by nemělo být příliš viskózní, spíše tekutější.Hotové těsto rozdělte na stejné porce, vytvořte koule a poté je vezměte.Výsledné koláče smažte na každé straně až do nahnědnutí, takže tvarohové koláče nejsou zbytečnémastný z oleje, před použitím stojí za to jej krátce umístit na papírové ubrousky.

Kefir želé

1 polévková lžíce.lnamočte želatinu do vody po dobu 3 minut.Litr kefíru kombinovaný s 0, 3 L.cukr a špetka vanilinu, tlukot do úplného rozpuštění cukru.Nalijte želatinu roztavenou ve vodní lázni do výsledné hmoty v malém proudu.Porazte se znovu.Do směsi přidejte rozpuštěnou hořkou čokoládu (1Z0 g), promíchejte a nalijte na šálky.Vložte do chladničky na 3 minuty.

Banánové košíčky

​​

Rozmačkávejte banán, dokud nezasáhnete.Prosévaná mouka (2Z0 g) se smíchá s práškem do pečiva (1Zg).Rošt měkké máslo rošt a hnětení s cukrem.Nalijte 2 vejce a bili, dokud se nezíská trochu pěny.Smíchejte všechny látky do homogenní hmoty. Pečte pokrmy na pečení s práškovou moukou a nechte je v troubě 3 minuty.Hotové košíčky posypeme trochou cukru.

Ředkvičkový salát

Tento recept obsahuje 4 pilíře pilulek stravy, které můžete jíst každý den k snídani nebo obědu:pomalé uhlohydráty(ředkvičky, byliny, celer), bílkoviny (zakysaná smetana, česnek) a tuky (tvrdý sýr).

Rozmělněte ředkvičky, česnek a sýr na malé slámky.Nasekejte stonky celeru do malých barů.Kombinujte produkty, nalijte zakysanou smetanu a promíchejte.Posypte jemně nasekanou zelení na vrcholu.

Salát z červené řepy

Tento salát se doporučuje konzumovat nejméně jednou za 7 dní.Složky v něm obsažené nejsoumají pouze nízký obsah kalorií, ale také bohaté na látky, které mohou zmírnit stres z prudké změny ve stravě a fyzické aktivitě.

Vařte 1 velké řepné ovoce (alespoň hodinu), poté ochlaďte a nastrouhejte na malé proužky.Z-6 ks.sušte švestky ve vodě (min. З0), nakrájejte na malé kousky.Z0-40 g. Tvrdý sýr a pár stroužek stroužků česneku.Kombinujte všechny produkty a naplňte zakysanou smetanou.

Lehký řecký salát

Tofu (0 г.), okurky (З ks.) A sladká paprika (2 ks.) Nakrájíme na malé kostky.Cherry rajčata (9 ks) a olivy (třetina plechovky) jsou nakrájeny na dvě poloviny.Kombinujte jídlo a sezónu s olivovým olejem, smíchejte.

Stiskněte několik kapek citronové šťávy.Pokud potřebujete krásnou porci, položte na plochý talíř několik listů salátu a pak na ně položte hlavní salát.

Tuňákový salát

Vařte 6 zakrslých lusků kukuřice a 3 vejce, dokud se nevaří (nesolte vodu).Konzervovaný tuňák do kaše. Vejce a loupaná okurka rozetřete na malé proužky.Kombinujte všechny ingredience, nalijte zakysanou smetanu a promíchejte.

Zeleninová polévka s kuřetem

Vařte ve slané vodě 1 ks.vytáhněte kuřecí filé na talíř a vychladněte.U kuřecího masa vařte pár růžičkových klíčků a květáku květáku, podlahu lilku (je lepší ji předem nakrájet), dokud není nabídka.

Protlačte strouhanou mrkví a jemně nasekanou cibulkou min.1Z.Kuře rozdělené na malépřidejte do hlavní polévky spolu s smažením.Rozemele v mixéru, dokud se nezíská stejnoměrná hustá kapalina.

Zeleninová polévka s rýží a zelím

Vaří se 2 ks.Kuřecí řízek ve slané vodě, připravený k vychladnutí.Plátek poloviny čerstvé zelí, nalijte do vývaru s rýží a nakrájenými bramborami a vařte na mírném ohni.

Nakrájejte mrkev a cibuli jemně a projeďte, dokud nejsou průhledné.Chlazené kuře rozdělte na proužky a při smažení brambor nalijte zpět do pánve.Vydržte další 3 minuty, pak vypněte sporák a nechte polévku vařit po dobu 5-10 minut.

Mrkvová polévka

Mrkev (З00 г.), cibule (1-2 ks) a brambory (З-4 ks) nakrájíme na střední kostky.Cibuli předejte na horké pánvi asi 6 minut, poté do ní nalijte mrkev a přidržte další minutu.Brambory vařte, dokud se nevaří, přidejte do výsledného vývaru 1 lázeň zpracovaného sýra.Nalijte zbývající zeleninu a koření (tymián, sůl, pepř).Vařte, dokud mrkev nebude něžná.

Růžičková kapusta se smetanou

Skvělé denní recepty pro hubnutí každý den - polévky, zejména zeleninové recepty.Pomáhají nejen normalizovat zažívací trakt, ale jsou také lépe absorbovány tělem, což zabraňuje ukládání nadbytečného podkožního tuku.

Vaříme kuřecí řízek v brakické vodě.Zelenina (brambory, mrkev, cibule) zbavená slupek.Brambory a cibuli nakrájejte na střední kostku, mrkev na proužky a nakrájejte růžičková kapusta na dvě části.

Dejte kuře, ochlaďte a rozdělte na plátky.Nalijte brambory do připraveného vývaru.Smažte cibuli a mrkev po dobu 3 minut, potom nalijte do zelí a nalijte 0,2 l.voda.Dušte, dokud se vaří zelenina.Když brambory změknou, přidejte zbývající zeleninu na pánev.

V hluboké misce smíchejte středně tukovou smetanu a 1 žloutek.Přidejte jemně nasekanou svazek zelených (petržel, kopr, zelená cibule), promíchejte.Nalijte směs do připravené zeleniny v tenkém proudu a obsah promíchejte. Vyjměte ze sporáku a nechte jej vařit po dobu min.1Z.

Pohanková polévka

Vařte kuře.Brambory nakrájíme na malou kostku, jemně nasekáme cibuli, nastrouháme mrkev na tenké proužky.Připravte kuře, ochlaďte a rozdělte do vrstev.Nalijte brambory na své místo, vařte do poloviny a potom nalijte třetinu sklenice pohanky.

Předávejte mrkev a cibuli asi 7 minut.Když se brambory a pohanka zjemní, přidejte k nim zbývající produkty.Vydržte další 3 minuty.V této době, v misce, bít vejce vidličkou, dokud se objeví bubliny, přidejte pepř a bazalku.Nalijte směs do polévky v malém proudu, často míchejte vývar. Nechá se vařit asi 5 minut.

Bulharská polévka

Lilek nakrájíme na malé kousky a necháme v malém množství slané vody.2 plody papriky, jemně nasekáme třetinu celeru, přidáme do lilku a promícháme.Přidejte špetku feferonky.Smažte v oleji, přidejte strouhaná rajčata (3 ks.) A pár hřebíčků nasekaného česneku.

Výslednou směs nalijte s omáčkou do pánve s vroucí vodou, přidejte sůl a bobkový list.Vařte asi 3 minuty.Ke konci přidejte nasekanou petrželku a pikantní.

Rajčatová polévka

Nakrájená čerstvá loupaná rajčata nakrájejte na plátky.Nakrájejte cibuli jemně a smažte 3 minuty, poté přidejte rajčata a nechte na sporáku další 3 minuty.Vařte vodu, přidejte kostku masového vývaru.

Přidejte sklenici šťouchané rajčatové konzervy a smažte.Potom nalijte půl sklenice rajčatového nektaru, přidejte 3 ml.smetana, 3 stroužky nasekaného česneku a jemně nasekané listy bazalky.Udržujte v ohni další min.10, poté se rozemele.

Polévka s kuřecími masovými kuličkami

Mleté kuře smíchané s rýží napůl vařenou, přidáme sůl a pepř.Vytvořte malé kuličky a nalijte do vroucí vody.Brambory nakrájíme na kostičky a posíláme po masových kuličkách.

Mrkev a cibule se nechají jemně nasekat asi 3 minuty.Když jsou brambory připravené, nalijte smažení do vývaru a několik minut přidržte.Podávejte po částech v miskách polovinu vařeného kuřecího vejce a nakrájeného kopru.

Dýně, pečené s vejcem

Dýně se oloupe z kůže a semen, nakrájíme na kostku.Uspořádejte rovnoměrně do pekáče, posypte solí a pepřem.Beat vejce v misce, nalijte dýně přes ně.Naneste na kousek malého másla.Vložte do trouby na 3 minuty.Vařenou kastrol lze podle potřeby posypat tvrdým sýrem.

Recept na lehce dušené zelí

hlávkové zelínasekejte, vložte do hluboké mísy a posypte solí.Důkladně promíchejte, dokud nezměkne. Nalijte do předehřáté pánve, zalijte vodu.Přidejte pepř a trochu soli.Vaříme občas asi 3 minuty.

Kuře pečené se zeleninou

Recepty pp na každý den na hubnutí se neobejdou bez zeleniny a kuře. Koneckonců je kuře hlavním zdrojem bílkovin a zelenina nasycuje tělo vlákninou, což pomáhá zlepšovat střeva a spalovat přebytečný tuk.

Lilek, 2 papriky, mrkev, cibule, 3 rajčata a kuřecí filé, kostky, promíchejte a vložte do pekáče.V hluboké misce smíchejte půl lžíce.lmajonéza, 3 lžíce.lzakysaná smetana, З00 g. strouhaný tvrdý sýr, sůl, paprika a pepř.Výsledné masové nalévat produkty na plech.Vložte troubu, dokud není připravena .

Kuřecí řízek v hořčičné omáčce

V hluboké misce smíchejte 2 polévkové lžíce.lakutní hořčice, 2 lžičky.Dijonská hořčice, sůl, pepř, kurkuma.Umyjte a osušte kuřecí řízek, namažte omáčkou ze všech stran a položte na fólii (u každého kusu kuřete samostatnou vrstvu fólie).Na nakrájenou omáčku položte nakrájené plátky jablek. Maso pevně zabalte do fólie a vložte do trouby na 3 minuty.

cuketa se sýrem a rajčaty v peci

cuketa a rajčata, nakrájené na kruhy střední tloušťky. Nastrouhejte sýr a česnek, smíchejte s majonézou a promíchejte.Umístěte cuketu na plech, nahoře položte rajčata.Poslední vrstvou bude sýrová omáčka.Dejte svačinu do trouby na 20 minut.

Cuketa kastrol

Cuketu, brambory a cibuli nakrájejte na středně velké kostky.Po smíchání rovnoměrně vložte zeleninu do pekáče.Rozlomte 3 vejce do mísy, zalijte paprikou, solí, pepřem a bili. Do směsi nalijte zeleninu.Nechte v troubě 3 minuty, posypte strouhaným sýrem a vyjměte další 1 minutu.

Rýže s kuřecím masem a zeleninou

Nakrájejte kuře, cibuli a mrkev na kostky a kuře smažte, dokud se nevaří.Nalijte směs do pánve, přidejte rýži, konzervovaný hrášek a kukuřici.Nalijte horkou vodu a vařte, dokud se nevaří, za občasného míchání.

Pollock s dušenou zeleninou

Pollock je považován za ideální rybu pro ty, kteří chtějí zhubnout:kromě nízkého obsahu kalorií je obohacen o různé vitamíny, minerály a stopové prvky.Pravidelná konzumace této ryby přispívá k normalizaci štítné žlázy, která je zodpovědná za výkon všech metabolických látek.A proto přispívá ke ztrátě nadbytečného kg.

Poté, co se pollock vyčistí, nalije se citronovou šťávou a nechá se 3 minuty.Poté nakrájejte na porce, nastrouhejte kořením na ryby.3 ksnastrouhaná mrkev, nakrájenou cibuli na kroužky, 2 rajčata na kostku.Polovinu zeleniny rozložte do hluboké pánve, položte ryby na vrchol a nalijte zbývající produkty.Nalijte sklenici vody, vařte, dokud se zcela nevaří.

Kuřecí játra dušená zeleninou

Opláchněte a nasekejte játra.Kostky 2 rajčata, paprika a cibule.Nastrouhejte mrkev.Všechny produkty smíchejte na pánvi, smažte 3 minuty.Potom nalijte 1 plechovku zakysané smetany, třetinu sklenice vody, soli a pepře.Vařte asi 3 minuty.

Dietní pilaf s kuřecím masem

Tento recept způsobuje, že jídlo je dietetické a podléhá zákonům PP v důsledku způsobu vaření:prakticky bez tuku a karcinogenů.To zanechává všechny ty nejlepší produkty na hubnutí pro každý den.

Recept na dietní pilaf zahrnuje kuřecí filet, který je nahoře na seznamu PP

Opláchněte kuřecí prsa odděleně od kosti a nakrájejte.Mrkev nakrájejte na proužky, cibuli na prsteny.Umístěte sternum do pánve s vodou a přiveďte k varu.

Udělejte oheň trochu menší a vařte další 1 hodinu.Přidejte mrkev, cibuli a pepřový prášek. Nechejte v ohni dalších 5 minut, poté nalijte hnědou rýži, kmín kmínu a sušené třešně. Zmizet, po zakrytí víkem, asi 3 minuty.

Telecí maso s houbami a bramborami

Maso nakrájejte na střední kostku, vložte do pánve a smažte na 3 minuty strouhanou mrkví a cibulí.Nasekané brambory (5-6 ks.) Ve velkých kusech přidejte do telecího masa.Přidá se Z00 ml.vodu a přikryjte, nechte asi 3 minuty vařit.Za 1 minutudokud nebudete připraveni přidat plechovku konzervovaných žampionů a 3 lžíce.lzakysaná smetana.

Cuketa pečená s mletým kuřetem

Cuketa nakrájená na kroužky, nakrájená semena.Umístěte na plech.Nakrájejte cibuli jemně, mrkev a sýrrošt.Kombinujte mleté ​​maso a zeleninu, přidejte sůl a pepř, důkladně promíchejte.Umístěte do jádra cukety.Pečeme asi 3 minuty.Potom po částech posypte sýrem a nechte další 3 minuty.

Většina lidí se bojí správné výživy a věří, že PP nemusí být nutně chutná a že všechny recepty jsou monotónní a nudné. Můžete však najít mnoho potravin, které podporují hubnutí a zároveň chutné a pro každý den.

Video o receptech na předepisování hubnutí denně

Každý den recepty na hubnutí denně:

) Správná výživa pro hubnutí, recepty na každý den: